© Baykuş Haber

Köpek, yaşlı kadını yaraladı ekipler güçlükle yakaladı

MERSİN'DE SOKAK KÖPEĞİ YAŞLI BİR KADINA SALDIRIP ELİNDEN YARALADI. YARALI KADININ TEDAVİSİ YAPILIRKEN SOKAK KÖPEĞİ EKİPLERİN İKİ GÜNLÜK MÜCADELESİ SONRASINDA YAKALANABİLDİ.

Mersin'de sokak köpeği, yaşlı bir kadına saldırarak elinden yaraladı. Yaralı kadın tedavi edilirken, kangal cinsi köpek ekiplerin uzun çabaları sonucu yakalandı.

Olay, Erdemli ilçesine bağlı Koyunca Mahallesi Cezaevi Sokağı'nda meydana geldi. Mahallede bir süredir dolaşan kangal cinsi sokak köpeği, 77 yaşındaki Neriman Özgür'e saldırdı ve elinden ısırarak yaraladı. Kadını komşuları köpeğin saldırısından kurtardı ve hastaneye gönderdi. Tedavisi yapılan yaşlı kadın taburcu edilerek evine döndü. Aynı köpeğin daha önce aynı sokakta yaşayan bir başka kadına da saldırdığı belirlendi. Neriman Özgür, köpeğin saldırısından büyük korku yaşadığını ifade etti.

Olayın tanığı olan Neriman Özgür'ün oğlu Arif Özgür, "Sokakta dolaşan kangal cinsi köpek anneme saldırdı ve annem yaralandı. Annem hastaneye götürüldü, acil doktoru gerekli müdahaleyi yaptı ve ilaçlarını verdi." dedi. Aynı köpeğin komşularından birine daha saldırdığını söyleyen Arif Özgür, Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerinden köpeği yakalamalarını ve Erdemli'deki sokak köpeklerinin kontrol altına alınmasını talep etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, köpeği yakalamak için iki gün boyunca çaba harcadı. Birkaç kez köpeği yakalamayı deneseler de, köpek her seferinde kaçmayı başardı. Sonunda veteriner gözetiminde yakalanan köpek, belediye ekipleri tarafından barınağa götürüldü.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER