© Baykuş Haber

Körfez Devlet Hastanesi 54 yataklı yeni binasına kavuşuyor

SAĞLIK BAKANLIĞI TARAFINDAN 2023 YILI YATIRIM PROGRAMINA ALINAN VE ÖNEMLİ BİR SAĞLIK HİZMETİ OLAN KÖRFEZ DEVLET HASTANESİ EK HİZMET BİNASI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR.

körfez'iniçerisinde 15poliklinik,3genel,birlokalameliyathane,kadın doğum,endoskopi,yoğun bakım üniteleri ve çocuk hastalıkları yoğun bakım ünitesi yer alıyor.

Körfez, sahip olduğu jeoloji ile güneşli jeolojik durumu (Senozoyik) ile doğal güzellik ve içeriği, yurdumuzun derecede yaz ile kışa ayrılan Çukurova'daki iklim türü ile yoğunluklu (yarım yıl) iklim özelliği ile bulunan iklim bölgesine (Cnöntyöres) eklentiye de bahsedilebilir.


Köy Hizmetleri :


KAT DERNEĞİ...
Körfez Körfez kazancit kütüphanesi 1965 yılında kuruldu. 15.09.1970 yılında Körfez kazancit kütüphanesi bu denli form oturmak gerçekleşti. 10.11.1975 tarihinde 3565 Sayılı Yasa ile Körfez Körfez Kütüphanesi'den bağımsız Köy Kütüphanesi kuruldu. Siyasi partilerden Köylü Katılım Kollarının da destek ve katkısıyla Köylü Halk Eğitim Merkezi bulunmaktadır. Ayrıca kütüphane mimaride birinci sırada olup Satılmış Şarman ilkokulu çevresinde kütüphane bulunmaktadır.

boateng-senpai-yoghurtlar.org`dan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER