© Baykuş Haber

Körfezli gençler Sakaryadan madalyalarla döndü

SAKARYA'DA GERÇEKLEŞEN OSMAN BAYRAKDAR SEZONU YÜZME GRUP MÜSABAKALARINA KATILAN KÖRFEZLİ SPORCULAR, YARIŞTIKLARI GRUPTA 6 BİRİNCİLİK, BİR KEZ DE ÜÇÜNCÜLÜK ELDE ETTİ.

Sakarya'da düzenlenen Osman Bayrakdar Sezonu yüzme grup müsabakalarına katılan Körfezli sporcular, büyük bir başarı elde etti. 2023 Osman Bayrakdar Sezonu yüzme grup müsabakaları, Sakarya Olimpik Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirildi. Bu müsabakalarda serbest, sırtüstü, karışık, kelebek ve kurbağalama stillerinde yarışlar düzenlendi ve 10 farklı ilden 169 sporcu katıldı.

Kocaeli'yi temsil eden Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü sporcuları Umutcan Gürbüz (14) ve Emirhan Kaya (13), elde ettikleri başarılarla dikkat çekti. Bu başarılar arasında 50 metre kelebek birinciliği, 100 metre kelebek birinciliği, 50 metre serbest üçüncülüğü, 4x100 metre karışık bayrak birinciliği, 4x50 metre karışık bayrak birinciliği, 4x100 metre serbest bayrak birinciliği ve 4x50 metre serbest bayrak birinciliği bulunuyor.

Körfezli sporcuların bu başarıları, onların yeteneklerini ve çalışkanlıklarını bir kez daha kanıtlıyor. Yüzme müsabakalarındaki bu sonuçlar, gelecekte daha büyük başarıların habercisi olabilir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER