© Baykuş Haber

Korhan Berzeg’i arama çalışmalarına Ankara’dan özel bir ekip de katıldı

Esra TÜRKER/GÖNEN (Balıkesir), (DHA)-AMERİKA Birleşik Devletleri’nde (ABD) Dünya Bankası’nda çalıştıktan sonra emekli olan ve tatil için geldiği Balıkesir’in Gönen ilçesinde kaybolan, Korhan Berzeg’i (83) arama çalışmaları sürüyor. 9 gündür kayıp olan Berzeg’i arama çalışmalarına bugün Ankara’dan gelen özel bir ekip de katıldı.

Emekli Dünya Bankası çalışanı Korhan Berzeg'in, tatil için geldiği Balıkesir'in Gönen ilçesinde kaybolması sonrasında sürdürülen arama çalışmaları devam ediyor. 9 gündür kayıp olan Berzeg'i bulma çabalarına, Ankara'dan gelen özel bir ekip de katıldı.

Korhan Berzeg, ABD'de uzun yıllar Dünya Bankası'nda ekonomi uzmanı olarak görev yaptıktan sonra emekli olmuştu. Mayıs ayında eşi Angela Berzeg ile Gönen'in kırsal Armutlu Mahallesi'ndeki evlerine tatil için gelmişti. Ancak 17 Haziran'da köpeğiyle yürüyüşe çıkan Korhan Berzeg geri dönmemişti. Bu olayın ardından başlatılan arama çalışmalarına, jandarma, komando, AKUT ekipleri ve gönüllüler katıldı.

Bugün de devam eden arama çalışmalarına, sivil arama kurtarma ekipleri ve Bursa'daki dağcı grupları da destek verdi. Yaklaşık 150 kişilik bir ekip, Korhan Berzeg'i bulmak için arama çalışmalarını sürdürdü.

Gönen Kaymakamı Arslan Yurt, özel ekip tarafından Korhan Berzeg'in yakınlarının ifadelerine başvurularak ve şu anki çalışmaların seyrine göre bir yol haritası belirleneceğini açıkladı. Özel ekip, arama çalışmalarına rehberlik ederek yeni bilgilere ulaşılmasına yardımcı olacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER