© Baykuş Haber

Koruyucu aileler ve çocuklar kamp alanında piknik yaptı

KORUYUCU AİLE GÜNÜ’NÜN KURBAN BAYRAMI’NA DENK GELMESİ MÜNASEBETİYLE ERTELENEN ETKİNLİK, EDİRNE AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ’NE BAĞLI KAMP ALANINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Koruyucu Aile Günü, Kurban Bayramı'na denk geldiği için ertelenmişti, ancak sonunda Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı kamp alanında gerçekleştirildi. Bu özel gün, 6 Haziran 2023 tarihinde kutlandı ve Edirne Vali Vekili Sıdkı Zehin ile eşi Figen Zehin, koruyucu aileler ve çocuklarla bir araya geldi. Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, düzenlenen etkinlik hakkında Vali Vekili Sıdkı Zehin'e bilgi verdi.

Vali Vekili Zehin, koruyucu aile hizmetinin amacının, koruma altındaki çocukları birebir ilgi, koruma, sevgi, destek ve gözetim sağlayacak koruyucu aileleriyle buluşturmak olduğunu vurguladı ve "Yüreklerindeki sevgi ve merhametle hareket ederek kan bağı değil can bağı ile yavrularımıza kol kanat geren koruyucu ailelerimize minnettarız" dedi.

Programa katılan çocuklar, koruyucu ailelerle birlikte kamp alanında piknik yaptılar ve çeşitli etkinliklerle keyifli vakit geçirdiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER