© Baykuş Haber

Köşklü miniklerden mezuniyet şöleni

KÖŞK İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNE BAĞLI ÇARŞI MAHALLESİ 4-6 YAŞ GRUBU KUR'AN KURSUNDA EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLER İÇİN “KAPANIŞ PROGRAMI” DÜZENLENDİ.

Aydın'ın Köşk ilçesinde, Çarşı Mahallesi'nde 4-6 yaş grubu öğrenciler için düzenlenen Kur'an kursunun kapanış programı coşkuyla gerçekleştirildi.

Köşk İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen etkinlikte, 4-6 yaş aralığındaki minik öğrenciler yıl sonu etkinliğinde yeteneklerini sergiledi. Adnan Menderes İlkokulu Konferans Salonu'nda düzenlenen program, öğrenci Zeynep'in Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Minikler, renkli ve eğlenceli gösterilerle izleyicilerden büyük beğeni topladı.

İl Müftüsü Hasan Güneş de programda yer alarak, "2012 yılında başlatılan 4-6 yaş Kur'an kurslarımız, velilerimizin büyük destekleriyle her geçen gün daha da gelişiyor. Bu kurslarımızda öğrenciler, yaşlarına uygun dini bilgileri, öz bakım becerilerini ve okul öncesi temel kavramları eğlenceli bir şekilde öğreniyorlar. Bu başarının arkasında ailelerimizin büyük katkısı ve hocalarımızın özverisi bulunuyor. Bir eğitim döneminin daha sonuna geldik. Velilerimizi, hocalarımızı ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kapanış programına Köşk Kaymakamı Tuğba Polat, Bayındır İlçe Müftüsü ve Köşk ilçe eski müftüsü Muhammet Meral, Köşk İlçe Müftü Vekili Ercan Özdemir, Köşk İlçe Vaizi Merve Nur Arslan, kurum amirleri, Kur'an kursu öğreticileri, öğrenciler ve aileleri de katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER