© Baykuş Haber

Kostümleriyle geldikleri Seyhan Nehri’nde kürek sörfünü festivale çevirdiler

ADANA, (DHA)- ADANA’da  Seyhan Nehri’nde düzenlenen, birbirinden farklı kostümler giyen kürekçilerin katıdığı paddle board (kürek sörfü)  etkinliği yoğun ilgi gördü.

Adana'da Seyhan Nehri'nde düzenlenen paddle board etkinliği, renkli kostümleri ve eğlenceli atmosferiyle büyük ilgi gördü. Adana Kano Keyfi ile Mersin Sup oluşumları tarafından organize edilen etkinlikte, yaklaşık 150 kişi farklı kostümlerle nehirde kürek sörfü yaptı.

Etkinliğin birbirinden farklı kostümlerle renklendiği görüntüler, dronla kaydedildi. Katılımcılar arasında süpermen, batman, örümcek adam, cadı, sihirbaz ve prenses gibi karakterlerin kostümleriyle yarışmaları, etkinliği daha da eğlenceli hale getirdi.

Adana Kano Keyfi kurucusu Tolga Çopur, farklı bir festival deneyimi yaşadıklarını ve Seyhan Nehri'ni güzel bir festival için kullandıklarını belirtti. Ayrıca, etkinliğin amacının kano ve paddle board sporlarını bölgede daha yaygın hale getirmek olduğunu ifade etti.

Mersin Sup Kurucusu Mehmet Can Özdemir ise su sporları etkinliklerine Adana ve Mersin'i ev sahipliği yaparak katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi. İlk kez düzenlenen etkinliğin katılımcıları, eğlenceli bir gün geçirerek nehirde paddle board deneyimi yaşadılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER