© Baykuş Haber

Köy kahvesinde kanlı kavga: 1 ölü

DENİZLİ’NİN TAVAS İLÇESİNDE KAHVEHANEDE İKİ AKRABA ARASINDA ÇIKAN KAVGADA 2 ÇOCUK BABASI ÜMİT ONA (53), KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ. OLAY YERİNDE KAÇAN KATİL ZANLISI AKRABA İSE EVİNDE JANDARMA EKİBİ TARAFINDAN YAKALANDI.

Denizli'nin Tavas ilçesindeki kırsal bir mahallede yaşanan talihsiz olayda, iki akraba arasında çıkan kavgada 2 çocuk babası Ümit Ona (53) hayatını kaybetti. Olay, dün akşam saat 22.30 sularında Akyar Mahallesi'nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Ümit Ona ve halasının oğlu Hüseyin K. arasında kahvehanede başlayan tartışma sonrasında olaylar şiddetlenerek bir kavgaya dönüştü. Kavganın ortasında Hüseyin K., yanındaki bıçakla Ümit Ona'ya saldırdı ve Ona ağır yaralandı.

Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ümit Ona, yapılan tüm çabalara rağmen yaşamını yitirdi. Hüseyin K., olay yerinden kaçarak saklandığı evinde jandarma tarafından yakalandı. Evli ve 2 çocuk babası Ümit Ona'nın cansız bedeni otopsi için adli tıp kurumu morguna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER