© Baykuş Haber

Köy yaşamıyla ilgili çektiği videolar kendisine gelir kapısı oldu

ARTVİN’DE, YAŞADIĞI KÖYDE Kİ İŞLERİ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞAN ÖZLEM ÖZDEMİR, MİLYONLARCA TAKİPÇİYE ULAŞINCA FENOMEN OLDU. SAYFASINI BÜYÜTEN ÖZDEMİR, ÜRETTİĞİ İÇERİK VİDEOLARI SAYESİNDE AYLIK GELİR ELDE ETMEYE BAŞLADI.

Artvin'in Taşlıca köyünde yaşayan 38 yaşındaki Özlem Özdemir, köydeki günlük yaşantısını sosyal medyada paylaşarak bir fenomen haline geldi. Ailesine çiftçilikte yardım eden Özdemir, bu süreçte yaptığı işleri 5 yıl içinde 465 bin takipçisiyle paylaşarak büyük bir takipçi kitlesi oluşturdu. Özdemir, videolarında erkeklerin bile zorlandığı işleri yaparken, odun taşıma, baltayla kesim, tarla sürme, inek sağıp ot biçme gibi görevleri üstleniyor. Ayrıca, 500 kiloluk boğası olan 'Ateş' ile çektiği videolar da büyük ilgi görüyor.

Ürettiği içerikler sayesinde sosyal medyada gelir elde etmeye başlayan Özdemir'in videolarını ise annesi Nurten Özdemir çekiyor. Teknolojiye başlangıçta yabancı olan anne Özdemir, şimdi kızının en büyük destekçisi durumunda. Özlem Özdemir, bu sayede ilk arabasını aldı ve hayali olan baba evini yenilemeyi düşünüyor.

Karadeniz'in gücünü ve dayanıklılığını temsil eden Özlem Özdemir, genellikle köyde yaptığı işlerle ilgili videolar üretiyor ve bu sayede sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesi ediniyor. Özellikle 'Ateş' adını verdiği 7 yaşındaki 500 kiloluk boğasıyla çektiği videolar büyük ilgi görüyor. Özdemir, kadın olarak erkeklerin dahi zorlandığı işleri yapması nedeniyle takdir topluyor.

Anne Nurten Özdemir ise kızının videolarını genellikle kendisinin çektiğini belirtiyor ve kızına her zaman destek olduğunu ifade ediyor. Teknolojiyi kavramakta başlangıçta zorlandığını söyleyen Nurten Özdemir, şimdi kızının yanında yer alarak ona büyük destek veriyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER