© Baykuş Haber

Köy yolları şehir merkezini aratmıyor

KOCAELİ’DE İZMİT’İN KIRSAL MAHALLELERİNDE YAPILAN ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI SAYESİNDE YOLLAR ŞEHİR MERKEZİNDEKİ GİBİ YENİ ASFALTLARA KAVUŞUYOR.

Kocaeli'deki İzmit'in kırsal bölgelerinde yürütülen üstyapı çalışmaları, köy yollarının yeni asfaltlarla donatılmasını sağlıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, köy yollarında yol kalitesini artırmak ve vatandaşların güvenli bir şekilde ulaşımını sağlamak için aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Böylece İzmit İlçesi'nin kırsal bölgelerinin yolları, şehir merkezindekilerle yarışacak nitelikte asfaltlarla kaplanıyor. Özellikle yaz aylarının gelmesiyle birlikte asfaltlama işlemleri hız kazanıyor.

Ekipler, İzmit İlçesi Sepetçi grup yolunda ulaşımın sağlandığı birçok köy için asfaltlama çalışmaları gerçekleştiriyor. Ayrıca, 3 kilometre uzunluğundaki Eseler-Bayraktar bağlantı yolu alt ve üstyapı çalışmalarıyla yeniden düzenlendi. Aynı şekilde beton yol olan Güvercinlik-Mecidiye bağlantı yolu da asfaltlanarak iyileştirildi. İzmit ve Kandıra ilçelerini birbirine bağlayan 3,5 kilometre uzunluğundaki Güvercinlik-Gölköy bağlantı yolu da asfaltlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Bu çalışmalar sayesinde kırsal bölgelerdeki ulaşım daha güvenli ve konforlu hale getiriliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER