© Baykuş Haber

Köyceğiz Zeytinalanı Kuran Kursunda ilk mezuniyet sevinci yaşandı

KÖYCEĞİZ ZEYTİNALANI KUR’AN KURSU'NDA İLK MEZUNİYET SEVİNCİ YAŞANDI

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde bulunan Zeytinalanı Mahallesi'nde 4-6 yaş Kur'an kursu bu yıl ilk defa açıldığı için, mezuniyet töreni büyük bir sevinçle kutlandı. Köyceğiz Müftülüğü tarafından düzenlenen mezuniyet programı, bu yeni kurulan Kur'an kursundan mezun olan öğrenciler için gerçekleştirildi.

Program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı ve ardından öğrencilerin yaptığı gösteriler, Kur'an sureleri ve dualarla devam etti. Mezuniyet töreninin bir parçası olarak konuşma yapan Müftü Karagöz, "Zeytinalanı Kur'an kursunun ilk minik mezunlarının programındayız. Bu çocuklarımız Rabbimizi ve Peygamberimizi sevgi temeli üzerine tanıdılar ve kendi seviyelerine uygun olarak yüce kitabımızı öğrendiler. Bu başarıda emeği geçen herkese, başta Ayşe Yaman hocamıza ve öğrenci velilerimize teşekkür ediyorum. Bu gençlerimizi tebrik ediyor ve bu özel günde katılan tüm değerli misafirlere teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Program, hatıra fotoğrafları çekilmesi ve ikramlarla sona erdi. İlçe Müftüsü Ahmet Karagöz, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Ercan Ceylan, İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Abdullah Gümüş, din görevlileri, öğrenci velileri ve bölge sakinleri mezuniyet törenine katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER