© Baykuş Haber

Kozanlı güreşçi aldığı derece ile milli takım kampına katılmaya hak kazandı

DANA’NIN KOZAN İLÇESİNDE GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ VE HALK EĞİTİM MERKEZİ SPOR KULÜBÜ SPORCUSU KARDELEN EROL NİĞDE’DE GERÇEKLEŞTİRİLEN KULÜPLER ARASI KADINLAR GÜREŞ U15 TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA YAPILAN MÜSABAKALARDA TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLARAK MİLLİ TAKIM KAMPINA KATILMAYA HAK KAZANDI.

Kozan ilçesinden, Kadınlar Güreş U15 Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye 3'üncüsü olarak derece elde eden Kardelen Erol, bu başarısıyla milli takım kampına katılma hakkı kazandı. Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü sporcusu olan Kardelen Erol, Niğde'deki şampiyonada üçüncü sırayı elde ederek milli takım kampına gitmeye hak kazandı.

Kardelen Erol, Kozan ilçesini temsil ederek Avrupa şampiyonluğunu hedeflediklerini ifade ederek, bu başarıda emeği geçen antrenörlerine, müdürlere ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür etti. Ayrıca, ilçe spor ve gençlik müdürü Kürşat Gültekin, Kardelen'i kutlayarak gençlerin sporda başarılı olmaları için her zaman desteklerinin devam edeceğini vurguladı ve ilçedeki tüm branşlarda başarılı genç sporculara kapılarının açık olduğunu belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER