© Baykuş Haber

KSBÜde mezuniyet coşkusu yaşandı

KSBÜ'DE MEZUNİYET COŞKUSU YAŞANDI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) ve Kütahya Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri, mezuniyet coşkusunu doyasıya yaşadılar. Kütahya MYO'nun tarihi ilk mezuniyet töreninde, KSBÜ Rektör Yardımcısı ve SBF Dekanı olan Prof. Dr. Fatih Özcura, KSBÜ Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan Bayramoğlu, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Göçmez, Kütahya MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Unutkan, dekan yardımcıları, akademisyenler, öğrenciler, aileler ve davetliler bir araya geldi.

Mezuniyet töreninin açılışında konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özcura, Rektör Prof. Dr. Tekin'in programına katılamamış olmasına rağmen ailelere teşekkürlerini ve öğrencilere tebriklerini iletti. Öğrencilere hitap ederken, mesleklerinin toplum için ne kadar önemli olduğunu vurgulayan Özcura, hayatta ve mesleklerinde tecrübenin büyük bir değere sahip olduğunu anlattı ve mezun olan öğrencileri gururla tebrik etti.

Konuşmaların ardından mezuniyet kütüğüne isimlerin çakılması, başarı ödüllerinin takdim edilmesi ve meslek andının okunması gibi anlamlı anlar yaşandı. Mezuniyet programı, kep atma seremonisi ile coşkuyla sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER