© Baykuş Haber

Küçükçekmece Belediyesi bilgievlerinde yeni dönem kayıtları başladı

KÜÇÜKÇEKMECE’DE BİLGİEVLERİ VE ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ'NDE İLKOKUL VE ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ İÇİN ÜCRETSİZ OLARAK DÜZENLENECEK KURSLARIN YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI.

Küçükçekmece Belediyesi, yeni dönemde ilkokul ve ortaokul öğrencilerine ücretsiz olarak sunulan kurs kayıtlarını açtı. Bu kurslar, Küçükçekmece ilçesindeki Bilgievleri ve Çocuk Üniversitesi'nde düzenleniyor. Eğitimde fırsat eşitliği ilkesine dayanarak düzenlenen bu kurslar, öğrencilere nitelikli sanat ve teknoloji eğitimi sunmayı amaçlıyor.

Kurslar; Uygulamalı Gelişim Atölyesi, Sanat, Robotik Kodlama ve İngilizce olmak üzere dört farklı kategoride gerçekleştirilecek. İlkokul 2, 3 ve 4. sınıf öğrencileri için uygulamalı gelişim atölyeleri düzenlenirken, yaş seviyelerine uygun olarak dört farklı atölye sunulacak. Sanat kursları ise yaş gruplarına göre ayrıldı ve resim, satranç, halk oyunları, bağlama, gitar ve öğrenci korosu gibi çeşitli branşlarda eğitimler verilecek.

Ayrıca, robotik kodlama kursları, 4, 5 ve 6. sınıf öğrencileri için üç yıllık bir eğitim sürecini kapsayacak. İngilizce kursları ise 4 ve 5. sınıf öğrencileri için iki yıllık bir programı içerecek. Kayıtların son tarihi 24 Eylül olarak belirlendi.

Robotik kodlama ve İngilizce kurslarına başvurular ise 15 Eylül'e kadar kabul edilecek. Kurslara katılmak isteyen öğrenciler, ilçede bulunan Halkalı, Cennet, İkitelli, Kanarya, Mehmet Akif, Sefaköy ve Yarımburgaz Bilgievleri'nde yüz yüze başvurularını gerçekleştirebilirler. Detaylı bilgi almak için ise 444 4 360 numarasını arayabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER