© Baykuş Haber

Küçükçekmecede 30 Ağustos Zafer Kupasının şampiyonu Kanaryaspor oldu

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKANLIĞI VE KÜÇÜKÇEKMECE AMATÖR SPOR KULÜPLERİ DESTEKLEME DERNEĞİ İŞBİRLİĞİYLE 30 AĞUSTOS ZAFER KUPASI U-16 FUTBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ. TAKIMLARIN KIYASIYA REKABETİ VE HEYECANINA SAHNE OLAN TURNUVANIN ŞAMPİYONU KANARYASPOR OLDU.

Küçükçekmece Belediye Başkanlığı ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği işbirliğiyle gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Kupası U-16 Futbol Turnuvası, futbolseverlere büyük bir heyecan yaşattı. Yeşilova Kemal Aktaş Stadı'nda düzenlenen turnuvaya tam 27 takım ve toplamda 594 yetenekli sporcu katıldı. Bu yoğun rekabet ortamında, final müsabakasında İkitellispor ile mücadele eden Kanaryaspor, birincilik unvanını kazanarak zaferin sahibi oldu. İkitellispor ikinci sırayı alırken, üçüncülük İstanbul Demirspor'un ve dördüncülük ise Söğütlüçeşme Birlik Spor'un oldu. Aynı zamanda, turnuvada centilmenliği elden bırakmayan Yeşilova Esnaf Spor da "En Centilmen Takım" ödülünün sahibi oldu.

Turnuvanın sona ermesinin ardından düzenlenen ödül töreninde, dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları, Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sedat Gazi tarafından takdim edildi. Futbolcuların ve katılımcıların büyük bir coşkuyla karşıladığı bu etkinlik, genç yeteneklerin yetişmesine ve sporun yaygınlaştırılmasına önemli bir katkı sağladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER