© Baykuş Haber

Küçükçekmecede bir vatandaşın yeni aldığı motosiklet 2 şahıs tarafından çalındı

Küçükçekmece'de, kimlikleri belirsiz iki hırsız, bir apartmanın önünde bulunan 170 bin TL değerindeki motosikleti çaldı. Motosiklet sahibi Samet Dursun, yaşanan olaya tepki göstererek "Sadece 2 ay önce kredi ile almıştık ve hala ödemeye devam ediyoruz. Motosikletimizin bulunmasını bekliyoruz" dedi.

Olay, 31 Mayıs günü saat 01.00 sıralarında Küçükçekmece Beşyol Siteler çıkmazında bir apartmanın önünde gerçekleşti. 34 CCT 651 plakalı motosikletin sahibi Samet Dursun, takımının zaferini kutladıktan sonra eve döndüğünde, kredi ile aldığı ve hala ödemelerini sürdürdüğü 170 bin TL değerindeki motosikletinin yerinde olmadığını fark etti. Ev çevresindeki güvenlik kameralarını inceleyen Dursun, motosikleti çalan iki kişinin, motosikletin kilidini kırdığını gördü. Bir şüphelinin motosikletle önde gittiği, diğerinin ise motosikleti iterek uzaklaştırdığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Dursun, olayı polise bildirdi.

Olayı anlatan Samet Dursun, "Galatasaray'ın şampiyon olduğu gece kutlamaya gitmiştik. Gece saat 01.00 civarında eve geri döndüm. Bir arkadaşımı evine bırakacaktım motosikletle. Ancak motosikleti bulamadım. Hemen etrafı aramaya başladım ve polise haber verdim. Güvenlik kamerası kayıtlarına baktık. Şu an hala motosikletimizi bekliyoruz. Motosikleti sadece 2 ay önce kredi ile aldık ve hala ödeme yapmaktayız. Motosikletimizin bulunmasını umuyoruz" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER