© Baykuş Haber

Küçükçekmece’de gecekondu alev alev yandı

Emre KURT/ İSTANBUL,(DHA)- KÜÇÜKÇEKMECE’de alev alev yanan gecekonduya itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, gecekondu kullanılamaz hale geldi.

Küçükçekmece'de bulunan bir gecekondu, erken saatlerde çıkan yangınla korku dolu anlara sahne oldu. Olay, Yarımburgaz Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, yangın elektrik kontağından sıçradı ve hızla gecekonduyu sardı. Şans eseri, yangın sırasında evde bulunan 3'ü çocuk 7 kişi, yaralanmadan kurtulmayı başardı.

Yangını fark eden mahalle sakinleri hemen itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına hızla müdahale etti ve yaklaşık yarım saatlik bir çalışma sonucunda yangını kontrol altına aldı. Ancak gecekondu kullanılamaz hale geldi.

Mahalle sakini Abdullah Bayde, yangının elektrik kontağından çıktığını belirtirken, şükür ki olayın sabaha karşı meydana geldiğini ve torunlarının kendi evlerine gitmiş olduğunu söyledi. Yangında herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmazken, evde bulunan 6-7 kişi yangından sağ salim kurtuldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER