© Baykuş Haber

Küçükler Basketbol Türkiye Şampiyonası sona erdi

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI TARAFINDAN DÜZENLENEN VE 8 İLDEN 255 SPORCUNUN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLEN OKUL SPORLARI KÜÇÜKLER KIZ-ERKEK BASKETBOL TÜRKİYE ŞAMPİYONASI ATATÜRK SPOR SALONU'NDA GERÇEKLEŞEN FİNAL MAÇLARININ ARDINDAN SONA ERDİ.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Okul Sporları Küçükler Kız-Erkek Basketbol Türkiye Şampiyonası, 8 ilde 255 sporcunun katılımıyla gerçekleşti ve Atatürk Spor Salonu'nda final maçlarının oynanmasıyla sona erdi.

Efeler Atatürk ve Mimar Sinan Spor Salonları'nda gerçekleşen şampiyonada, kız ve erkek olmak üzere toplam 15 takım mücadele etti. Şampiyona, final karşılaşmaları ve ardından düzenlenen ödül töreni ile noktalandı. Kızlar kategorisinde birinci sırayı Ankara'daki özel bir kolej, ikinci sırayı Macide Gazioğlu Kükürtlü Ortaokulu, üçüncü sırayı Ankara Nesibe Aydın Ortaokulu ve dördüncü sırayı ise Torbalı Ticaret Odası 80. Yıl Ortaokulu elde etti.

Erkekler kategorisinde ise birinciliği Mersin Özel Toros Okulu kazandı. İkincilik Bursa Macide Gazioğlu Kükürtlü Ortaokulu'na, üçüncülük özel bir kolejde bulunan İzmir takımına ve dördüncülük ise Ankara'daki özel bir kolej takımına gitti.

Şampiyonada dereceye giren takımlara ödülleri ve kupaları, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, Efeler Milli Eğitim İlçe Müdürü Hakan Özcan, Okul Sporları Şube Müdürü, Basketbol Aydın İl Temsilcisi ve protokol tarafından takdim edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER