© Baykuş Haber

Kulalı öğrenciler finalde

Kula Fatih Ortaokulu öğrencileri, "Şehrim Benim Evim Projesi" kapsamındaki ortaokullar yarı final etabında birinci olarak finallere yükseldi. Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu proje, öğrencilerin Manisa ilini ve ilçelerini daha yakından tanımaları, milli tarih ve kültürlerini anlamaları, kültürel değerlere sahip çıkmaları ve birlik beraberlik duygularını geliştirmelerini amaçlıyor.

Kula Fatih Ortaokulu öğrencileri, Alaşehir ilçesinde gerçekleşen yarı final etabında birinci olarak büyük bir başarı elde etti. Bu projede Alaşehir, Sarıgöl, Selendi ve Kula ilçelerinden gelen 3'er kişilik takımlar arasında yarışan öğrenciler, finale katılmaya hak kazandı. İlk kez Kula'yı temsil edecek olan bu öğrenciler, 1 Haziran'da Manisa'da gerçekleşecek olan final etabında yarışacaklar.

Alaşehir Milli Eğitim Şube Müdürü Cemal Şengül, yarı finalde başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi ve katılım belgelerini takdim etti. Aynı zamanda finale yükselen öğrencilere de başarılar diledi. Bu başarılı öğrenciler, Kula ilçesini gururla temsil etmeye hazırlanıyorlar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER