© Baykuş Haber

Kulüp başkanlarından TFF Olağan Seçimli Genel Kurulunda açıklamalar

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ve Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, dövizdeki yükselişin kulüpleri zorladığını ve kur farkının Türk futbolunun en büyük sorunlarından biri olduğunu belirtti. Ayrıca, kaleci Uğurcan Çakır'ın Türkiye'de herhangi bir kulübe transfer edilmeyeceğini ve Avrupa'da önemli bir kulübe gitmesini istediklerini söyledi.

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem hataları sebebiyle mağdur olduklarını ve hakemlerin keyfi kararlar vermemesi gerektiğini vurguladı. VAR sisteminin daha etkin kullanılması gerektiğini ifade etti.

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, kulüplerin maddi zorluklar yaşadığını, yayın gelir haklarının düşük olmasının sorunları daha da derinleştirdiğini söyledi ve Türk futbolunu ileriye götürecek kararların alınması gerektiğini dile getirdi.

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ise transfer sezonunun başladığını ve hocanın raporuna göre 5 yeni transfer yapacaklarını açıkladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER