© Baykuş Haber

Kulüpler Birliğinden Alexandre Dreyfusa teşekkür plaketi

SOCİOS.COM’UN CEO’SU VE KURUCUSU ALEXANDRE DREYFUS’A TÜRK FUTBOLUNA SPOR VE BLOCKCHAİN ALANINDAKİ KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM EDİLDİ

Kulüpler Birliği, Türk futboluna teknoloji ve blockchain alanındaki katkıları için Socios.com'un CEO ve Kurucusu Alexandre Dreyfus'a teşekkür etmek amacıyla bir teşekkür plaketi sunarak bu önemli iş birliğini vurguladı.

2021 yılında, Türk futbolunun taraftar etkileşimini artırmak amacıyla dünyanın en büyük taraftar etkileşim ve ödüllendirme platformu olan Socios.com ile güçlerini birleştiren Kulüpler Birliği, bu iş birliğinin bir parçası olarak blockchain teknolojisi ve spor endüstrisinin dijital trendleri konusunda eğitimler ve organizasyonlar düzenlemişti. Socios.com, UEFA'dan NBA'ye, Premier Lig'den LaLiga'ya kadar dünyanın önde gelen spor ligleri ve kulüpleriyle iş birliği yapmaktadır.

Kulüpler Birliği Genel Sekreteri Dr. Çağrı İlk, Alexandre Dreyfus'u makamında ağırlayarak Türk futbol ekosistemi için yaptığı öncü projelerden ve Kulüpler Birliği'ne verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. İlerleyen günlerde, Socios.com ve Türkiye Kulüpler Birliği, Türk futbolunun teknoloji ve inovasyon dünyasının yeni trendlerine uyum sağlamasını ve finansal anlamda sürdürülebilir değer oluşturmasını hedefleyen etkili projelere ve iş birliklerine imza atmaya devam edecekler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER