© Baykuş Haber

Kum yüklü tır karşı şeride geçip 2 araca çarptı: 1 ölü, 7 yaralı

AKSARAY-KONYA KARAYOLUNDA KARŞI ŞERİDE GEÇEN KUM YÜKLÜ TIR 2 ARACI ÇARPTI. KAZADA 1 KİŞİ ÖLDÜ 7 KİŞİ DE YARALANDI.

Aksaray-Konya karayolunda meydana gelen üzücü bir kaza sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti ve 7 kişi yaralandı. Kazanın, saat 23.00 sularında Aksaray - Konya Karayolu'nun 55. kilometresinde meydana geldiği belirtildi. İddialara göre, Aksaray'dan Konya istikametine seyir halinde olan 06 DD 8108 plakalı kum yüklü tırın sürücüsü, direksiyon kontrolünü kaybederek karşı şeride geçti. Bu esnada, Konya'dan Aksaray yönüne doğru giden 68 ABM 514 plakalı otomobil ile 42 FJB 43 plakalı diğer iki otomobile çarpıştı. Bu şiddetli çarpışma sonucunda tırın kasası devrilirken, diğer iki otomobil de şarampole savruldu.

Kaza sonucunda, tırın sürücüsü B.Y. dahil olmak üzere Ü.K., M.U., M.K., Ş.F.U. ve Yıldız Kaymak adlı 7 kişi yaralandı. Kazanın hemen ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirim yapıldı ve olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralıları ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne taşıdılar. Ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen Yıldız Kaymak hayatını kaybetti.

Diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazaya ilişkin soruşturma halen devam ediyor. Bu acı olay, sürücülerin ve yolculardın hayatlarını riske atabilecek tehlikeli trafik ihlallerinin önemini bir kez daha gözler önüne seriyor. Trafik kurallarına uymak ve dikkatli bir şekilde araç kullanmak herkesin güvenliği için hayati önem taşıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER