© Baykuş Haber

Kümeslere dadandı, jandarma enseledi

AYDIN (İHA) – AYDIN’IN İNCİRLİOVA İLÇESİNDE KÜMESLERDEN TOPLAM 31 ADET TAVUK ÇALDIĞI TESPİT EDİLEN ŞÜPHELİ JANDARMA EKİPLERİNCE KISKIVRAK YAKALANDI.

Aydın’ın İncirliova ilçesinde kümeslerden toplam 31 adet tavuk çaldığı tespit edilen şüpheli jandarma ekiplerince kıskıvrak yakalandı.



Olaylar, İncirliova ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Hacıaliobası Mahallesi’nde ikamet eden bir şahsın bahçesinden 15 adet tavuk, Erbeyli Mahallesi’nden de bir şahsın 16 adet tavuğu kümes telleri kesilerek kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı. İhbar üzerine İncirliova İlçe Jandarma Komutanlığı, olayın aydınlatılması için detaylı çalışma başlattı. Yapılan araştırma sonucu hırsızlık olaylarını İ.U. isimli şüphelinin gerçekleştirdiği tespit edildi. Şüpheli İ.U. Germencik ilçesinde bulunan ikametinde çalınan tavuklar ile birlikte kısa sürede yakalandı. Tavuklar sahiplerine teslim edilirken, gözaltına alınan ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli İ.U., adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER