© Baykuş Haber

Kupanın sahibi İncirliova oldu

AYDIN’DA DÜZENLENEN FUTBOL MÜSABAKALARI RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLURKEN, GERÇEKLEŞTİRİLEN FİNAL MÜSABAKASINDA KUPANIN SAHİBİ İNCİRLİOVA SPOR LİSESİ OLDU.

Aydın'da düzenlenen futbol müsabakaları renkli ve heyecan dolu anlara sahne oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından koordine edilen okullar arası turnuvalar, Aydın'da da devam ediyor. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okullar Arası Genç B Erkek Futbol müsabakaları, Efeler ilçesinde gerçekleştirildi. Adnan Menderes Stadyumu Yan Sahalar'ında gerçekleşen müsabakalara birçok öğrenci yoğun ilgi gösterdi.

Müsabakalar, katılımcıların coşku dolu performansları ve rekabetleriyle dolu dolu geçti. Heyecanın ve mücadele ruhunun dorukta olduğu müsabakalarda, final karşılaşmasında İncirliova Spor Lisesi ile Didim Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişmeye sahne olan müsabakanın sonunda İncirliova Spor Lisesi, kupanın sahibi oldu.

Sporun gençler arasında yaygınlaştırılması ve öğrencilerin yeteneklerini sergilemelerine fırsat tanınması amacıyla düzenlenen bu turnuvalar, Aydın'da genç sporcular arasında dostluk ve rekabetin güzel bir örneğini sunuyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER