© Baykuş Haber

Kurban Bayramı kurumsal firmalara yaradı, küçük esnaf gurbetçiyi bekliyor

KIRŞEHİR ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANI BAHAMETTİN ÖZTÜRK, KÜÇÜK ESNAFIN GURBETÇİ SEZONUNU BEKLEDİĞİNİ SÖYLEDİ.

Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahamettin Öztürk, gurbetçi sezonunun küçük esnaf için önemli olduğunu ifade etti. Öztürk, Kurban Bayramı'nın sona ermesiyle tatil döneminin normale döndüğünü ve bu süreçte küçük esnafın gurbetçilerin alışverişini beklediğini söyledi.

Kurban Bayramı boyunca alışverişlerin ağırlıklı olarak kurumsal firmalar tarafından yapıldığını belirten Öztürk, "Küçük esnaf gurbetçi sezonunu bekliyor. Gurbetçi sezonu çok önemli. Avrupa kentleri bizim şehirlerimize göre biraz daha pahalı. Gurbetçilerimizin ülke genelinde alışverişini yerel esnaflardan yapmasını istiyoruz. Erken gelen gurbetçiye ESOB olarak hoş geldiniz diyoruz. Paralarınızı küçük esnafta bırakın çağrısında bulunuyoruz" şeklinde konuştu.

Ayrıca, Zanaatkarlar Çarşısı esnaflarından Meral Akaröz de Kurban Bayramı süresince işlerinin iyi gittiğini ve gurbetçi sezonunun da Kırşehir'de olumlu geçeceğini tahmin ettiğini belirtti. Küçük esnafın gurbetçileri ağırlayarak yerel alışverişi teşvik etmeye hazırlandığı bu dönemde, Kırşehir'deki esnafın gurbetçilere sıcak karşılama yapması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER