© Baykuş Haber

Kurban Bayramında güneşli havanın tadını mangal yakarak çıkardılar

ERZİNCAN’DA KURBAN BAYRAMI TATİLİNİ FIRSAT BİLEN VATANDAŞLAR MESİRE ALANLARINA AKIN EDEREK GÜNEŞLİ HAVANIN TADINI MANGAL YAKARAK ÇIKARDILAR. EKŞİSU MESİRE ALANI’NDA TATİL YOĞUNLUĞU YAŞANDI

Erzincan'da Kurban Bayramı tatili, vatandaşlar için bir fırsat haline geldi. Güneşli havanın keyfini çıkarmak isteyenler, mesire alanlarına akın ederek mangal keyfi yapmayı tercih etti. Özellikle Ekşisu Mesire Alanı, tatilcilerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Erzincan'ın sıcak havasından bunalanlar için 14 kilometre uzaklıktaki Ekşisu Mesire Alanı, ferahlatıcı bir mekan olarak tercih edildi. Bu alanın küçük havuzunda çocuklar serinlemeye çalışırken, aileler de su kenarında dinlenip vakit geçirdi. Ekşisu Mesire Alanı, Erzincan'ın önemli piknik bölgelerinden biri olarak biliniyor ve doğal ekşi suyuyla ünlü.

Tatili fırsat bilenler, kurban kesimlerini tamamladıktan sonra buraya gelip piknik yapmanın keyfini sürdü. Yaşar Özlü, ailesiyle birlikte buraya gelerek tatilin tadını çıkardıklarını ve tüm yerli ve yabancı turistleri bu güzel mekana davet ettiklerini belirtti.

İbrahim Yardımcı ise sıcak havadan kaçmak için doğal ortamlara geldiklerini ve çocukların parkta oynadığını, kendilerinin ise burada piknik yaparak keyif aldıklarını ifade etti. Ekşisu Mesire Alanı'nı öven Yardımcı, Erzincanlılar ve yerli-yabancı tüm turistleri bu güzel mekana beklediklerini dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER