© Baykuş Haber

Kurban Kesim alanlarında aralıksız temizlik

OSMANGAZİ BELEDİYESİ, KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA KESİM ALANI OLARAK DÜZENLEDİĞİ NOKTALARDA GÜNÜN ARALIKSIZ TEMİZLİK ÇALIŞMASI YÜRÜTÜYOR. GECENİN İLERLEYEN SAATLERİNE KADAR DEVAM EDEN TEMİZLİK ÇALIŞMALARI İLE KESİM YERLERİ BAYRAMIN İKİNCİ GÜNÜ İÇİN HAZIR HALE GETİRİLDİ.

Osmangazi Belediyesi, Kurban Bayramı'nda kesim alanları olarak belirlediği bölgelerde gün boyu süren temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Gece saatlerine kadar devam eden temizlik çalışmalarıyla kesim alanları, bayramın ikinci günü için hazır hale getirildi.

Osmangazi Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ve güvenli bir şekilde kurban kesmelerini sağlamak amacıyla ilçedeki 24 kapalı ve açık pazar alanını kesim yerleri olarak düzenledi. Bu hazırlıklar sayesinde vatandaşlar, kurbanlarını rahatça kesme imkanı buldu.

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çevre kirliliğini önlemek ve kötü görüntülerin oluşmasını engellemek amacıyla günün her saatinde çalıştı. Kesim alanlarını düzenli aralıklarla temizleyen ekipler, bayramın ikinci gününde de gece geç saatlere kadar çalışmalarına devam etti. Pazar alanları, tankerlerle tazyikli su kullanılarak yıkandı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bayramın huzur içinde geçmesi ve vatandaşların zarar görmemesi için belediye olarak ellerinden gelen hizmeti sunduklarını ifade etti. Çevre temizliği konusunda yoğun bir çaba harcandığını belirten Başkan Dündar, "Ekiplerimiz, bayramın ilk gününden itibaren kesim alanlarında kurban atıklarını topladı ve yerleri temizledi. Yürütülen koordineli çalışma ile vatandaşlarımız bayramlarını huzur içinde geçirebiliyorlar" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER