© Baykuş Haber

Kurban kesimi sonrası feci kaza: 2si ağır 5 yaralı

GAZİANTEP'TE KURBAN KESİMİNDEN DÖNENLERİN İÇERİSİNDE BULUNDUĞU HAFİF TİCARİ ARACIN KAZA YAPMASI SONUCU 2'Sİ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI. FECİ KAZANIN BAŞKA BİR ARACIN SIKIŞTIRMASI SONUCU YAŞANDIĞI İDDİA EDİLDİ.

Gaziantep'te, kurban kesimi sonrası dönenlerin içinde bulunduğu hafif ticari aracın kaza yapması sonucu 2'si ağır, toplam 5 kişi yaralandı. Kazanın başka bir aracın sıkıştırması nedeniyle meydana geldiği iddia ediliyor.

Kaza, Belkıs Mahallesi Araban Yolu Caddesi'nde öğle saatlerinde gerçekleşti. İddialara göre, 18 AAZ 803 plakalı hafif ticari araç, arkadan başka bir aracın sıkıştırması sonucu kontrolünü kaybetti. Aracın direksiyon hakimiyeti kayboldu, kaldırıma çarptıktan sonra taklalar atarak yan yola savruldu. Kazada araçta bulunan ve kurban kesiminden döndükleri belirtilen 2'si ağır 5 kişi yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, araçtan çıkarıldıktan sonra ilk müdahaleleri yapıldı ve ambulanslarla hastanelere sevk edildi. 2 kişinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Kaza anını gören bir tanık, "İki araç yan yana geliyordu. Sıkıştırıldılar ve sonrasında bu araç arada kaldı. Diğer araç bu araca çarpınca taklalar atarak savruldu. Aracın içinde çocuklar da vardı. Yeni kurban kesiminden dönüyorlarmış" dedi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER