© Baykuş Haber

Kurbanlık seçerken hayvan tepti: Ambulans helikopterle Vana getirildi

VAN’IN BAHÇESARAY İLÇESİNDE KURBANLIK SEÇERKEN BÜYÜKBAŞ HAYVANIN TEPTİĞİ MAHMUT UYĞUR (45), AMBULANS HELİKOPTERLE SEVK EDİLDİĞİ VAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE TEDAVİ EDİLDİ.

Van'ın Bahçesaray ilçesinde kurbanlık seçimi sırasında büyükbaş hayvanın saldırısına uğrayan bir vatandaş, Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde başarılı bir şekilde tedavi edildi. 8 çocuk babası Mahmut Uyğur, aldığı boynuz darbesi sonucu yaralandı ve ilk olarak Bahçesaray Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tetkiklerde kaval kemiğinin kırıldığı tespit edildi. Ardından ambulans helikopterle Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Burada gerçekleştirilen başarılı ameliyat sonucu sağlık durumu iyiye giden Uyğur, yakın zamanda taburcu edilecek.

Hastane Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Ömer Faruk Kara, hastanın Bahçesaray Devlet Hastanesinden Van'a ambulans helikopterle hızlı bir şekilde sevkedildiğini ve ameliyat sonrası sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Mahmut Uyğur, yaşadığı olayı anlatırken, hayvanın saldırısına uğradığını ve ayağını kaldırarak kendini korumaya çalışırken bacağının kırıldığını söyledi. Ayrıca, helikopter gelmeseydi durumunun daha kötü olabileceğini ifade etti ve devlete teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER