© Baykuş Haber

Kurnaz: Vatandaşımızın her anında hep yanındayız”

SAMSUN’UN İLKADIM BELEDİYESİ, İLÇEDEKİ CAMİLERİN TEMİZLİK FAALİYETLERİNE DEVAM EDİYOR. HALILARI, CAMLARI VE ŞADIRVANLARI YIKANAN CAMİLER, CEMAATİNİN DAHA SAĞLIKLI ORTAMLARDA İBADETLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMESİ İÇİN HAZIR HALE GETİRİLİYOR.

Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, ilçedeki camileri titizlikle temizlendiklerini belirterek, "Vatandaşımızın her anında hep yanındayız” dedi.


İlkadım Belediyesi’nin, cami cemaatlerinin daha sağlıklı ve hijyenik şekilde ibadetlerini yerine getirmeleri amacıyla başlattığı camilerin temizlik faaliyeti devam ediyor. Temizlik ekipleri camilerde, halıların süpürülmesi ve yıkanması işleminin ardından camları, kapıları, ayakkabılıkları ve camilerin şadırvanlarını da yıkıyor.


Cami temizliği faaliyetlerinden dolayı cami cemaatlerinden olumlu geri dönüşler aldıklarını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Sosyal belediyecilik anlamında, vatandaşımızın her anında hep yanındayız” diye konuştu.


Camilerin, ekipler tarafından özenle ve titizlikle temizlendiğini açıklayan Başkan Kurnaz, “İlkadım Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın sağlığına, hijyenine, güvenine çok önem veriyoruz. Bu kapsamda insan yoğunluğunun fazla olduğu mekanlar olan camilerimizde temizlik faaliyetlerine başladık ve devam ediyoruz. Kent merkezi ve kırsal mahalle camisi ayırt etmeksizin ekiplerimiz temizlik faaliyetlerini gerçekleştiriyor. Bu kapsamda camilerimizin halılarını süpürüp yıkıyor; mihrabı, minberi, camları, kapıları, ayakkabılıkları ve şadırvanları temizliyoruz. Gül suyu ile camilerimizde hoş kokular bırakıyoruz. Vatandaş buluşmalarımızda, camilerimizdeki temizlik faaliyetlerinden dolayı olumlu geri dönüşler alıyoruz. Hemşehrilerimiz için, gözbebeğimiz İlkadım için, çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER