© Baykuş Haber

Kursiyerlerin yıl sonu gösterisine yoğun ilgi

KENT VE KÜLTÜR EVLERİNDE DEVAM EDEN YIL SONU ETKİNLİKLERİNDE 7’DEN 70’E TÜM KURSİYERLER HÜNERLERİNİ SERGİLİYOR

Avcılar Belediyesi'nin kültür-sanat kurslarında eğitim gören kursiyerler, yıl sonu gösterilerinde yeteneklerini sergiliyor ve izleyenlere keyif dolu anlar yaşatıyor. İlk iki günde 2,200 seyirciyle buluşan kursiyerler, yıl boyunca aldıkları eğitimlerin meyvelerini bu gösterilerde gösteriyorlar.

Avcılar Belediyesi Kültür-Sanat Kursları'nda 38 farklı branşta eğitim alan 12 bin kursiyer, mezuniyetlerini kutluyor. Kent ve Kültür Evleri'nde gerçekleşen yıl sonu etkinliklerinde, yaşlarına bakılmaksızın her yaş grubundan kursiyerler sahneye çıkarak gösterilerini sergiliyorlar. Etkinlikler, gitar çalmadan piyano çalmaya, bağlama çalmadan keman çalmaya, halk danslarından baleye kadar pek çok farklı sanat dalında performans sunuyor.

Avcılar Belediyesi ve Avcılar Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen yıl sonu etkinliklerine, yerel halk yoğun ilgi gösteriyor. Kursiyerlerin el sanatları, takı tasarımı, ahşap işleri, resim gibi dallarda ürettikleri el emeği ürünlerin sergilendiği etkinlikler, 8 Haziran tarihine kadar devam edecek.

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, kursiyerlerin yıl sonu gösterilerini izleyerek, kültür ve sanatın Avcılar'ı güzelleştirdiğini vurguladı. Hançerli, on binlerce komşularını kültür ve sanatla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti ve kültür merkezlerinin dopdolu olduğunu ifade etti. Avcılar Belediyesi olarak her zaman komşularının yanında olacaklarını da sözlerine ekledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER