© Baykuş Haber

Kurtulmuş siyasi partileri ziyaret ediyor

AK Parti Genel Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş, TBMM'de siyasi partileri ziyaret ediyor. Kurtulmuş, CHP grubunu ziyaret etti ve bu ziyarete AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler ve AK Parti Grup Başkanvekilleri de katıldı. Kurtulmuş'un CHP Grup Başkanı Özgür Özel tarafından karşılandığı görüldü.

Görüşme sonrasında Kurtulmuş, Meclisin önemli bir gündem beklediğini vurgulayarak, 28. Dönem Parlamentosu'nun Türkiye'nin ikinci yüzyılına yakışır bir parlamento olması için çalışacaklarını ifade etti. İlerleyen dönemde işbirliği içinde çalışacaklarını ve Türkiye'yi daha ileriye taşıyacaklarını belirtti.

CHP Grup Başkanı Özgür Özel ise verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade ederek, Parlamento'dan kaliteli yasama ve müzakere beklentisi olduğunu söyledi. Ayrıca, milletvekili Can Atalay'ın cezaevinde olmasını eleştirerek, yargının yasamaya müdahalesini kabul edilemez bulduklarını dile getirdi.

Kurtulmuş, diğer siyasi partileri de ziyaret edeceğini söyleyerek, Meclisin Türkiye'nin yüzyılının ilk Meclisi olduğunu ve farklı düşüncelere sahip siyasi partilerin Türkiye'nin ortak hedeflerine kenetlenmeyi hedeflediklerini ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER