© Baykuş Haber

Kurtuluşun 102. yılı coşkuyla kutlanacak

ADAPAZARI’NIN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 102’NCİ YILI BİRÇOK ETKİNLİKLE KUTLANACAK.

Adapazarı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı, 21 Haziran tarihinde Adapazarı Belediyesi tarafından düzenlenecek bir dizi etkinlikle coşkuyla kutlanacak. Kutlama etkinlikleri, kurtuluş kahramanlarından Halit Molla'nın Söğütlü Sıraköy Mezarlığı'ndaki Anma Programı ile başlayacak. Ardından, Ferizli ve Söğütlü ilçe merkezlerinde kurtuluş kortejleri ve mehteran gösterileri yer alacak.

Adapazarı Belediyesi, Tarihi Uzunçarşı'da Kurtuluş Kortejleri düzenleyerek esnaf selamlaması ve Mehteran Gösterileri sunacak. Bu etkinlikler sırasında Jandarma Genel Komutanlığı Bandosu da şehir halkıyla buluşacak. Ayrıca Orhan Camii, Şerefiye Camii ve Yeni Camii'de şehitler anısına mevlid programları ve ikramlar gerçekleştirilecek.

Kurtuluş etkinlikleri, şehir merkezinin ardından Poyrazlar'da devam edecek. Poyrazlar Gölü Tabiat Parkı'nda doğa yürüyüşü yapılacak ve ardından Türk Yıldızları saat 18.30'da Poyrazlar Gölü Tabiat Parkı'nda gösteri uçuşu gerçekleştirecek. Türk Yıldızları gösterisinin ardından Poyrazlar Gölü Tabiat Parkı Etkinlik Sahnesi'nde Ekin Uzunlar ve Rafet El Roman sevenleriyle buluşacak.

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Adapazarı'nın bir aile olduğunu ve birlik ve beraberlik içinde yaşandığını vurgulayarak, kurtuluşun 102. yılında şehirde gerçekleşecek etkinliklere tüm Adapazarı sevdalılarını davet etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER