© Baykuş Haber

Kuşadası Belediye Meclisinde Millet İttifakından Cumhur İttifakına ‘Birlik çağrısı

KUŞADASI BELEDİYE MECLİSİ TEMMUZ AYI OLAĞAN TOPLANTISI, KUŞADASI BELEDİYE BAŞKANI ÖMER GÜNEL BAŞKANLIĞINDA YAPILDI. MECLİS TOPLANTISINDA MİLLET İTTİFAKI MECLİS ÜYELERİ, CUMHUR İTTİFAKI MECLİS ÜYELERİNE KENTİN SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN ‘BİRLİK’ ÇAĞRISINDA BULUNDU.

Kuşadası Belediye Meclisi'nin Temmuz Ayı Olağan Toplantısı, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in başkanlığında gerçekleşti. Meclis toplantısında, Millet İttifakı meclis üyeleri, kentin sorunlarının çözümü için Cumhur İttifakı meclis üyelerine birlikte çalışma çağrısında bulundu.

Belediye Meclisi toplantısında Turizm Komisyonu Başkanı Fahrettin Çiçek, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün uzun bir süredir Kuşadası'na yatırım yapmadığını belirtirken, İyi Partili meclis üyesi Hayati Atlı ise kent genelinde yaşanan aydınlatma sorununa dikkat çekti.

Turizm Komisyonu Başkanı Fahrettin Çiçek, Kuşadası'nın bayram tatili süresince 2 milyonun üzerinde turisti ağırladığını ve bu süreçte şehirde belirli bölgelerde yaşanan trafik sıkışıklığına dikkat çekti. Çiçek, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün, kendi yetki ve sorumluluk alanında bulunan bölgelerde çalışma yaparak bu sorunun çözümüne katkı sağlaması gerektiğini belirtti. Özellikle Kuştur ve Adakule kavşakları arasındaki kısa mesafenin sadece gidiş-geliş olarak kullanılabilir olmasının trafik sıkışıklığının ana sebeplerinden biri olduğunu vurguladı ve AK Parti Meclis grubundan destek istedi.

İyi Parti Kuşadası İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Hayati Atlı ise kentte yaşanan elektrik ve aydınlatma sorununu gündeme getirerek, Cumhur İttifakı grubuna kent için işbirliği çağrısında bulundu. İki ittifak arasında birlikte çalışmanın kent sorunlarının çözümüne katkı sağlayabileceğini ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER