© Baykuş Haber

Kuşadası Özer Türk Caddesinde yenileme çalışmaları başladı

KUŞADASI’NDA YATIRIM SEFERBERLİĞİ GÜZELÇAMLI İLE SÜRÜYOR GÜZELÇAMLI’NIN KALBİ ÖZER TÜRK CADDESİ’NDE YENİLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Kuşadası Belediyesi, Güzelçamlı Mahallesi'nde altyapısı iyileştirilen Özer Türk Caddesi ile 5 sokağın üstyapısını yenilemek üzere çalışmalara başladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Özer Türk Caddesi'ne granit ve bazalt yüzeyli özel taş kaplamak için çalışmalarına hızla başladı. Bu çalışma sırasında caddenin aydınlatma sistemi de yenilenecek ve kaldırım imalatı yapılacak.

Güzelçamlı Mahallesi'nde gerçekleştirilecek bu üstyapı yenileme çalışmaları sadece Özer Türk Caddesi ile sınırlı kalmayacak. Kuşadası Belediyesi ekipleri, Başçeşme Caddesi ile Baldere, Çomak, Söğüt, Kestane ve Dilek sokaklarının da üstyapısını aynı anda yenileyecek. Bu sokaklara toplamda 6 bin 300 metrekare kilit parke taşı döşenecek ve kaldırım ile bordür imalatları gerçekleştirilecek.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Güzelçamlı Mahallesi'nin turistik bir bölge olduğunu ve mahallenin uzun süredir beklediği hizmetleri alacağını belirtti. Günel, "Güzelçamlı Mahallesi'nin sorunlarını çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz. Güçlü bir Kuşadası ve güzel bir gelecek için tüm ekiplerimizle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER