© Baykuş Haber

Kuşadasına Fransadan kardeş şehir

KUŞADASI BELEDİYESİ KARDEŞ ŞEHİR İLİŞKİLERİNİ GELİŞTİRİYOR KUŞADASI’NA FRANSA’DAN KARDEŞ ŞEHİR

Kuşadası Belediyesi, her yıl Fransa'nın Creil şehrinde düzenlenen "Creil’in Renkleri" festivaline katıldı ve bu etkinlikte sosyal odaklı hizmetler ve yenilikçi projelerini tanıttı. Festivalde gerçekleştirilen imza töreni ile Kuşadası Belediyesi, Fransa'nın Creil şehri ile resmi olarak kardeş şehir oldu.

Kardeş şehir protokolü imzalama kararı Kuşadası Belediye Meclisi tarafından onaylandı ve bu iş birliği resmiyet kazandı. Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Suvari, Creil Belediye Başkanı Jean Claude Villeman ile birlikte protokolü imzaladı. Aynı zamanda Kuşadası'nı tanıttığı bir çalıştay düzenlendi ve Kuşadası'nın sosyal projeleri ile yenilikçi faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

Kuşadası Belediyesi'nin ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için başlattığı süt ve beslenme desteği, 'Yerel Eşitlik Eylem Planı', Anne-Baba Çocuk Merkezi, Hoş Geldin Bebek projesi, belediye bünyesinde kurulan arama-kurtarma ekibi, Kuşadası İstasyon Topluluk Merkezi ve Kampinova gibi projeler katılımcılara detaylı bir şekilde sunuldu. Bu iş birliği, Kuşadası'nın uluslararası alanda daha fazla görünürlüğünü artırmaya yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER