© Baykuş Haber

Kuşadasında Benim Kedilerim Sergisi açıldı

GÜRBÜZ DOĞAN EKŞİOĞLU’NUN “BENİM KEDİLERİM” SERGİSİ ADA MODERN SANAT GALERİSİ’NDE

Kuşadası, Aydın'daki Ada Modern Sanat Galerisi, dünyaca ünlü ressam ve grafik sanatçısı Gürbüz Doğan Ekşioğlu'nun "Benim Kedilerim" adlı kişisel resim sergisine ev sahipliği yapıyor. Sergi, Kuşadası Belediyesi ve Kuşadası Altın Güvercin Kültür Sanat ve Tanıtım Vakfı (KUSAV) iş birliğiyle gerçekleştiriliyor.

Ada Modern Sanat Galerisi, çağdaş sanatın önde gelen isimlerinin eserlerini sergileyerek sanatseverleri buluşturan bir platform olarak tanınıyor. Bu ayki sergi konuğu, dünya çapında tanınmış ressam ve grafik sanatçısı Gürbüz Doğan Ekşioğlu. Ekşioğlu'nun "Benim Kedilerim" adını taşıyan sergisi, Kuşadası'ndaki sanatseverlerle buluşuyor.

Gürbüz Doğan Ekşioğlu'nun kedi resimlerinden oluşan bu sergi, 23 Temmuz'a kadar ziyaretçilere ücretsiz olarak sunulacak. Ressam Ekşioğlu'nun kedi temalı eserleri dünya çapında büyük ilgi görmüş ve UNICEF tarafından kartpostal olarak kullanılmıştır.

Ada Modern Sanat Galerisi Sanat Direktörü ve KUSAV Başkanı Levent Köylü, serginin sanatseverlerle buluşmasının sevincini dile getirirken, sanatçı Gürbüz Doğan Ekşioğlu ise gelecekteki sergisinin kuşlarla ilgili olacağını belirtti.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası'nın hayvansever bir kent olduğunu ve sokak hayvanlarının sorunlarına önem verdiklerini vurgulayarak serginin düzenlenmesinin kendilerini gururlandırdığını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER