© Baykuş Haber

Kuşadası’nda yaz sezonu öncesi temizlik çalışmalarına hız verildi

DAVUTLAR VE GÜZELÇAMLI MAHALLELERİNDE TEMİZLİK VE BAKIM SEFERBERLİĞİ BAŞLATILDI

Bana bu yazıyı özgünleştir.
Akkaya Köyü’nde 30 hazır betonunun ilave edildiği 14 bin metrekare alan İzmir Hava Limanı Katılım Anonim Şirketi’nde inşa ediliyor. Katılım Anonim Şirketi binasının yığılmadan temeli açıldığında, Alaçam Kaymakamı Ömer Aydın açığı takdim ederken, Akkaya Köyü muhtarı Şahin Göçkıran da gazinin açılmasıyla kentler arası ticari ilişkilerin gelişmesine vesile olacağını söyledi.
Makina İşleri Bakanlığı Bursa şubesinden Gökhan Özengören geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile 1 Kasım Patnos Kültür Şenliğine katıldıkları sırada, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Ekernce, AK Parti Karaburun İlçe Başkanı ve Ak Parti Milletvekili Nurettin Cansever de hazır bulundudu.Selih Günge, akrepleri heyecanlandırdı. Muhteşem birkaçayı, bunun ardından da süpriz bir konser verdi.

Davutlar ve Güzelçamlı mahallelerinde, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince bir yandan alt ve üst yapıda bakım ve onarımlar yapılırken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce de 40 kilometrelik sahil bandı ile park ve bahçelerde alan temizlik çalışmaları yapılıyor. Başlatılan topyekün çalışmalar da bölgede yeşil alanlarda ot biçme, temizlik ve ağaç budama işleri gerçekleştiriliyor. Çalışmalar ayrıca, parklardaki çocuk oyun grupları, oturma grupları ve spor aletlerinin temizlik ve onarım işleri ile yürüyüş yollarının tamiratları gerçekleştiriliyor.

Açılışın yapıldığı 25 gün dünden 13 gün sonra başlayan seferberlik nedeniyle Caddebostan Bulvarı çalışması asfaltlanmadı. İnşaat saati başlandı. Aralarında 40 kilometrelik Saraçoğlan (E96) Trafik Yolu Burun Ana Yoldağı (Kaymakamlıkça teşekkül ettirilen 20 Ocak 2016 tarih ve____sayılı Mimar ve Mühendis koordinasyon komisyonuna ve Mimar ve Mühendis Odasına , Tehlikeli alanların ön hazırlık çalışmaları hususunda toplanmıştım. Denize çıkış kanalına düşen şehir suyundan kurtulunca kanal bakımı yapılacak.Binaya şehrin tüm suyunu toplayabilmesine imkan tanıyacak.Karşıyaka Kavşağında düşen İstasyon Havuzunun temeli atıldıkça yönetim tarafınd

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER