© Baykuş Haber

Kütahya Belediyesinden Çocuk Şenliği programı

KÜTAHYA BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜNÜN ORGANİZASYONU İLE MAHALLELERDE ÇOCUKLARA YÖNELİK BAŞLATILAN EĞLENCE PROGRAMLARININ İLKİ SİNER MAHALLESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen çocuklara yönelik eğlence programlarının ilk ayağı Siner Mahallesinde gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, çocukların geleceğe daha iyi hazırlanması için ciddi çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

Siner Mahallesi Sosyo Kültür Merkezi'nde düzenlenen Çocuk Şenliği programına katılan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, çocukların geleceğin teminatı olduğunu vurgulayarak, "Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün organize ettiği kültürel etkinliğimizin açılışına hoş geldiniz. Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz çocuklarımızın daha iyi yetişmesi, geleceğe daha iyi hazırlanması konusunda belediye olarak ciddi çalışmaları göreve geldiğimiz günden bu yana devam ettiriyoruz. Bu yıl da özellikle sonradan mahalle olan 26 mahallemizde sosyo kültürel etkinlik merkezi olan yerlerde bu tür programları başlatmanın faydalı olacağını düşündük. Çünkü, bu tür merkezlerin kullanımı çok düşüktü. Bu nedenle bu merkezleri çocukların eğitim ve eğlencesi için kullanmaya başladık. Siner Mahallemiz sakinleri olarak sizlere teşekkür ediyorum. En azından diğer mahallelerimize göre biraz daha fazla kullanılan, ramazanda, asker eğlencesinde, nişan ve düğünlerde kullanılan merkezlerimizden birisi. Bunların hepsi bizim paramız. Eğer kullanmayacaksak niye yaptık, yaptıksa o zaman kullanalım. Arkadaşlarımız böyle bir proje ile zaman zaman buraları etkin hale getirebileceğimizi söylediler. Biz de uygundur dedik. Sizlere iyi eğlenceler diliyorum. Katılımlarınızdan dolayı anne ve babalara da teşekkür ediyorum" dedi.

Siner Mahallesi Muhtarı Kadir Mandal da çocuklar için düzenlenen etkinlikler için Belediye Başkanı Işık'a teşekkür etti. Çocuklar, Hacivat-Karagöz oyunu, çocuk oyunları, yüz boyama, patlamış mısır ve pamuk şeker ikramı gibi eğlenceli aktivitelerle keyifli bir zaman geçirdiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER