© Baykuş Haber

Kütahya İHH Başkanı Yenipazar: Kurban vekaletleri 48 ülkede milyonlarca ihtiyaç sahibine ulaştırılacak”

İHH KÜTAHYA ŞUBESİ BAŞKANI MUSTAFA YENİPAZAR

İHH Kütahya Şubesi Başkanı Mustafa Yenipazar, Kurban Bayramı'nda hayırseverlerin vekalet verdiği kurbanların Türkiye ve 48 farklı ülkede ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını belirtti. Yenipazar, "Bu Kurban Bayramı’nda başta Türkiye olmak üzere Orta Doğu, Afrika, Orta Asya, Kafkasya, Güney Asya, Balkanlar ve Avrupa ülkelerinde milyonlarca ihtiyaç sahibine ulaştırılacak" dedi.

Ayrıca, geçen yıl yapılan kurban çalışmaları hakkında bilgi veren Yenipazar, 60 ülkede 65 bin 775 hisse kurbandan 2 milyon 630 bin ihtiyaç sahibinin faydalandığını açıkladı. Yetim ve ihtiyaç sahibi çocukların da unutulmadığını belirten Yenipazar, bu iyiliğe vesile olan hayırseverlere teşekkür etti. Vatandaşlardan yapılan bağışları kabul etmek için gereken bilgilere de yer veren Yenipazar, bağışların nasıl yapılabileceğini açıkladı.

Ayrıca, bu yılki kurban çalışmalarında İHH Simav Temsilcisi Mehmet Ersoy'un Afrika'nın Malavi ülkesinde kurban kesimlerini takip edeceğini ve bağışların bu ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER