© Baykuş Haber

Kütahya Tavşanlıda uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen 2 kardeş tutuklandı

KÜTAHYA’NIN TAVŞANLI İLÇESİNDE UYUŞTURUCU SATTIĞI TESPİT EDİLEN İKİ KARDEŞ ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde uyuşturucu ticareti yapmakla suçlanan iki kardeş, mahkemeye sevk edilerek tutuklandı. Tavşanlı ilçesindeki uyuşturucu ticareti ve kullanımıyla mücadele kapsamında, Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ve Tavşanlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, H.O. ve M.O. isimli iki kardeşi takibe aldı.

Bursa'dan Tavşanlı ilçesine uyuşturucu madde sevkiyatı yapmaya çalışan bu iki kardeşi, Domaniç ilçesinde araçlarını durdurarak yakaladılar. Araç içerisinde gizli bölmelerde bulunan 19 gram bonzai ve 6 gram metamfetamin ele geçirildi. Ayrıca, H.O.'nun ikametinde yapılan aramada da 1.12 gram metamfetamin, 1 adet payp ve uyuşturucu paketlemede kullanılan alüminyum folyo bulundu. Aynı arama sırasında yanlarında bulunan bir bayanın da uyuşturucu madde kullanıcısı olduğu tespit edildi ve hakkında adli işlem başlatıldı.

Gözaltına alınan iki kardeş, emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi ve tutuklanarak Tavşanlı T Tipi Cezaevine gönderildi. Uyuşturucu madde ticareti ve kullanımıyla mücadele devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER