© Baykuş Haber

Kütahyada 2022-2023 eğitim öğretim yılının genel değerlendirmesi yapıldı

KÜTAHYA’DA 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ GENEL DEĞERLENDİRMESİ YAPILDI

Kütahya'da Merkez İlçe Eğitim Kurumu Müdürleri Kurulu toplantısı gerçekleşti. Toplantı, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit'in başkanlığında Beylerbeyi Konferans Salonu'nda düzenlendi. Toplantıya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hamdi Sarıöz, Şube Müdürleri İrfan Kanık, Mustafa Topuz, Rıdvan Acar ve eğitim kurumlarının müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, 2022-2023 eğitim öğretim yılının genel değerlendirmesini yaptı. Toplantıda, yeni eğitim öğretim yılının faaliyetleri, sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler, proje çalışmaları ve yaşam boyu öğrenme faaliyetleri ele alındı. Ayrıca yaz döneminde açılacak olan destekleme ve yetiştirme kursları, yaz okulları, tercih ve yerleştirme süreçleri ile rehberlik çalışmaları gibi konular da değerlendirildi.

Toplantının sonunda katılımcıların görüşlerine yer verilerek, önemli konular masaya yatırıldı. Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, 2022-2023 eğitim öğretim yılının başarıyla tamamlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER