© Baykuş Haber

Kütahyada sahnelenen Daire 15 karışangiller isimli tiyatro oyunu beğenildi

KÜTAHYA'DA SAHNELENEN "DAİRE 15 KARIŞANGİLLER" İSİMLİ TİYATRO OYUNU BEĞENİLDİ

Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında Hezar Dinari Kültür Merkezi'nde sahnelenen "Daire 15 Karışangiller" adlı tiyatro oyunu, seyirciler tarafından büyük bir ilgi ve beğeniyle karşılandı. Bu keyifli organizasyon, Eray Solmaz'ın kaleme aldığı ve yönettiği, genel yayın yönetmenliğini Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal'ın üstlendiği komedi türündeki bir tiyatro eseriydi. Hemşehrilerinin keyifli bir akşam geçirmesi amacıyla ücretsiz olarak sunulan bu tiyatro oyunu, tek perde halinde sahnelendi.

Oyunun başarılı kadrosu, sahnede mükemmel performanslar sergiledi. Oyuncu kadrosunda yer alan Canan Taşkın, Elif Baş Tüfekçi, Emrah Karakaş, Eray Solmaz, Hasan Taş, Mürselin Yeşil, Reyyan Nur Yavaş ve Seçkin Demirdaş, seyircilerden büyük bir alkış aldılar.

Tiyatro gösteriminin sonunda, Kütahya Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Kırbaç, tiyatro ekibine teşekkür belgelerini takdim ettiler. Bu etkinlik, hemşehrilerine kültürel bir deneyim sunmanın yanı sıra sanatçılara da hak ettikleri takdiri getirmiş oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER