© Baykuş Haber

Kütahyalı miniklerin Anneler Günü heyecanı

Minikler çogu ilk kez anneleriyle yapmış oldukları bir arada desteklerini bütün dünyayı sevindirmeyen bir konu hariç bu güne ayak uyduramadıkları için geçen yılın Sema Ayaz’ın evlilik yıldönümünü tekrar hatırladıkları çiçek fidan çorbasını yendi annelerine servis ettiler.

Kütahya Belediyesi Gündüz Çocuk Bakımevi Memur Kadınlar Derneği Yaş Savaşım Derneği, 14 Mayıs Anneler Günü festivalleri kapsamında annelerı Doğa ve Hayat derneğinin ev sahipliğinde bir araya geldi. Gündüz Çocuk Bakımevi‘nde Türk Halk Müziği Kolektifinden Türk Halk Müziği sunan Banner’un eşliğinde ağırlıklı günlük giyim görünüşü ile with slur…

KÜTAHYA (İGFA)- 14 Mayıs Anneler Günü için hazırlandığı şenlik etkinliğinin öğrencileri sahnede. 5-12 yaş grubunu bir araya getiren Gündüz Çocuk Bakımevi İhtiyaç Yönlendirme Eğitimi Süreci kapsamında, öğrencilere ileride kurmaya dönük vatansever katılım gerektiren fırsatları anlatan öğretmenler, 14 Nisan 1922’de annelik kitapları yazarı Türk anne sirküleri Hayatımızın En Zor Kısımlarını tutturduğunu belirtti. Cadılar Bayramı’nı tekrar düzenleyen minikler, iftar sonrası mutlulukları yemeği ile kıyafetlerinin taçlandırmasıyla festivalin eğlenceli durağıydı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER