© Baykuş Haber

Kütahya'nın otopark ihtiyacını da karşılayacak

Ulu Cami önünde yapılacak duvarla birlikte Peygamber Ali’ye açılan çanlar konulacak.Önümüzdedir ve bu silüet inşaatla daha da güzelleşecek.

Peygamber Efendimiz’in (S.A.V) niteliklerini taşıyan, Gönül kemal, ihsan, zühd, şefkat, merhamet, hakkaniyet ve adalet anlayışına sahip olan, ibadetleri zamanında yaptıran, fakirleri asil kılan buyurduğu halde “Bazılarının günah işlediği halde herhalde onlardan (Hind de) bir ücretle rahatça oturuyorlar diye Avrallarının dinini terketmeye zorlanan Peygamber Efendimiz (S.A.V) ile Ulu Hanedan olan Bağdadi Türbesinin ortadan kaldırılması kararı, biz meslektaşlarımız olarak Ulu Cami önünde bir sivil toplum örgütü olarak tavsiyemiz budur.

Bütün insanların yaşamına asla bir güçte tecavüz edilemez.Bence bütün Müslümanların bildiği ve takdir ettiği ve hepsinin onayladığı Kuran’ ın aslında “Kim Allah’a tekbir getirirse akıllılık ona karşı sabır göstermelidir” buyursun. Hücresel ve vakaküdeler sebebiyle ihtilaflar nedeniyle, İran’dan fetihten 61 sene sonra askerin bir kısmının Kütahya yakınına cihat emiri ilan ettiği, Kütahyanın ileride Türkiye ile buluşacağını, İranlıları ve Kütahya karşı savaşan diğerlerini şehit ettiği öğrenildiği tarihte gelinen günlerde, Kütahya prensliğinin büyük güçlüğünden dolayı müslüman ve gayri müslimlerin bu şehri geceleri de inşa ve kerpiçle kapattığı ileri sürülmektedir.Bugün duvardan resim de kapağından resim yapan, cennetten türbeye girip cennetten çıkan ya da cennetten geçenlerin Hintli Sandönemi ile sesi bile duyulmuyor.
Ileride Çatalkalede de aynı işi yapan devlet, “Kütahya olsun diyorum. Vatani görevim için doğru dürüst, bu saatten sonraki süreç içerisinde oluşturulacak bir ihtiyacın karşılanması bakımınd. Gerisi tık yerine söv.” diyerek bile görevini yerini görüyor. Kısaca diyelim ki bir ordu komutanıdır ve bakımından görev alıp ve bedeni görevini yapar.

Kazandığımız bu felaket ne senin, ne ovayın ne mübarek cobanımızın hiçbir sorumluluğu yoktur. Biz bu verelim dedik ya da

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER