© Baykuş Haber

Kuzeni ile eşini kamyonetiyle ezdiği anlar kamerada: 1 ölü, 2 yaralı

Sedat ÜNAL/ FETHİYE (Muğla), (DHA)- MUĞLA’nın Fethiye ilçesinde Murat E., tartıştığı amcasının oğlu Bilal E. ve eşi Fatma E.’nin üzerine kamyonetini sürdü. Olayda, kamyonetin altında kalan Bilal E. hayatını kaybederken, Fatma E. ve ismi öğrenilmeyen bir kişi ağır yaralandı. Olay anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Fethiye ilçesinde gerçekleşen olay, bölgede büyük bir üzüntü ve şok yarattı. Murat E., amcasının oğlu Bilal E. ile tartıştıktan sonra, olayın nasıl bu noktaya geldiği anlaşılmayan bir öfke patlamasıyla kamyonetini kullanarak trajik bir olayın fitilini ateşledi. Olay sonucunda Bilal E. kamyonetin altında can verirken, eşi Fatma E. ve henüz ismi öğrenilemeyen bir başka kişi ağır yaralandı. Bu korkunç anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, Karaçulha Mahallesi'nde bulunan bir yaş sebze ve meyve halinin önünde dün saat 10.42'de gerçekleşti. İddialara göre, Murat E. ile kuzeni Bilal E. arasında iş yerinde nedeni belirsiz bir tartışma çıktı. Bu tartışmanın ardından Murat E., olay yerinden ayrıldı ancak kısa bir süre sonra kamyonetiyle geri dönerek aracın içinde beklemeye başladı. Bu sırada Bilal E.'nin eşi Fatma E., elindeki sopayla araca vurdu. Murat E. ise kamyonetiyle önce Fatma E.'ye çarptı, ardından Bilal E. ile yanındaki ismi henüz belirlenemeyen kişinin üzerine aracını sürerek vahim bir şekilde ezdi. Kamyonetin altında kalan 3 kişi hareketsiz bir şekilde yerde yatarken, Murat E. olay yerinden kaçtı. Çevredekiler, acil durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Bilal E.'nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Diğer yaralılar, Fatma E. ve ismi henüz belirlenemeyen kişi, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak yaralıların durumunun ağır olduğu bildirildi.

Bu dehşet verici olayın tamamı, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntüler, Murat E.'nin kamyonetiyle Bilal E. ve eşi Fatma E. ile ismi öğrenilemeyen kişinin üzerine aracını sürüp, ezdiği anları gösteriyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve Murat E.'nin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor. Bu trajik olay, bölge halkı arasında büyük bir üzüntü ve endişeye neden oldu. (DHA)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER