© Baykuş Haber

Kuzenlerini öldüren sanık hakim karşısında

Eskişehir'de yaşanan olayın mahkemesinde, tutuklu sanıklar Beytocan Akdemir ve ağabeyi Muharrem Baran Akdemir yargılandı. Sanıklar, 2 akrabalarını öldürdükleri iddiasını reddetmediler. Beytocan Akdemir, olayın başlamasında kendi hatalı davranışlarının etkili olduğunu kabul ederken, olayın kavgaya dönüşmesini istemediğini söyledi. Ayrıca, olay sırasında ruhsatsız bir silah taşıdığını itiraf etti ve kendisini savunma amaçlı ateş ettiğini ifade etti.

Muharrem Baran Akdemir ise olay sırasında hiçbir müdahalede bulunmadığını ve sadece şahit olduğunu iddia etti. Kardeşi Beytocan'ın kendisini kışkırttığını ve suçlamaları kabul etmeye zorladığını belirtti. Ancak Beytocan'ın ölüm tehditleriyle karşı karşıya kaldığını ve bu nedenle ifadesini değiştirdiğini iddia etti.

Olayın mağdurlarından Selim Gezgin ise iki çocuğunu kaybettiğini ve bu nedenle şikayetçi olduğunu belirtti. Ayrıca, Beytocan'ı kışkırtmakla suçladı.

Mahkeme heyeti, sanıkların tutuklu kalmalarına karar vererek duruşmayı erteledi. Bu olayın arkasındaki karmaşık ilişkiler ve olayın seyrini daha iyi anlayabilmek için ilerleyen duruşmalarda daha fazla bilgi ortaya çıkabilir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER