© Baykuş Haber

Kuzey Marmara Otoyolunda feci kaza: 2si çocuk 4 yaralı

KUZEY MARMARA OTOYOLU’NUN KOCAELİ GEÇİŞİNDE SEYİR HALİNDEKİ HAFİF TİCARİ ARAÇ, AYNI İSTİKAMETTE GİDEN KAMYONETE ARKADAN ÇARPTI. ÇARPMANIN ŞİDDETİYLE HER İKİ ARAÇ 90 METRE SÜRÜKLENİRKEN, 2’Sİ ÇOCUK 4 KİŞİ YARALANDI.

Kocaeli geçişinde meydana gelen bir kaza, Kuzey Marmara Otoyolu'nda bir hafif ticari aracın aynı yönde seyir halinde olan bir kamyonete arkadan çarpması sonucu meydana geldi. Çarpmanın etkisiyle her iki araç yaklaşık 90 metre sürüklendi ve maalesef kaza sonucu 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.

Bu üzücü olay, Kuzey Marmara Otoyolu Körfez geçişinde gerçekleşti. R.A. tarafından kullanılan 34 JN 1035 plakalı Fiat marka hafif ticari araç, aynı yönde ilerleyen H.Y. yönetimindeki 41 L 2429 plakalı Isuzu marka kamyonete arkadan çarptı. Kazanın etkisiyle araçlar yaklaşık 90 metre kadar sürüklendi ve kamyonet ters istikamete dönerek, hafif ticari araç ise su kanalına girdi.

Kazanın şiddeti, hafif ticari araçta bulunan R.A.'yı sıkıştırdı ve A.Y. ile çocuklar E.E.A. ve S.A. da yaralandı. Kazayı gören diğer sürücüler hemen 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundular ve olay yerine itfaiye, sağlık, jandarma ve yol yardım ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, sıkışan yolcuyu kurtarmak için hemen çalışmalara başladılar ve R.A. güvende olana kadar çaba harcadılar. Sağlık ekipleri de olay yerinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdikten sonra yaralıları çevre ilçelerdeki hastanelere sevk ettiler.

Neyse ki kamyon ve hafif ticari araç sürücüleri bu üzücü kazayı yara almadan atlattılar. Ancak kazanın şiddetiyle kamyon kasasında bulunan otomobil koltuk parçaları yola saçıldı. Jandarma ekipleri, muhtemel olumsuzlukları önlemek amacıyla bölgedeki trafiği kontrollü bir şekilde yönlendirdiler. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER