© Baykuş Haber

Kuzey Marmara Otoyolunda tır devrildi: 1 ölü

KUZEY MARMARA OTOYOLU’NUN KOCAELİ GEÇİŞİNDE VİRAJI DÖNMEYEN SAC YÜKLÜ TIR DEVRİLDİ. TERS VAZİYETTE DURABİLEN TIRIN, SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ. SÜRÜCÜNÜN CANSIZ BEDENİ İSE SIKIŞTIĞI YERDEN İTFAİYE EKİPLERİNİN 1 SAATLİK ÇALIŞMASI SONUCU ÇIKARTILDI.

Kuzey Marmara Otoyolu Kocaeli geçişinde, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği bir sac yüklü tırın devrilmesi sonucu acı bir kaza meydana geldi. Kazada hayatını kaybeden sürücü, sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren çabaları sonucu çıkarılabildi.

Kaza, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Dilovası geçişi Liman Kavşağı mevkiinde gerçekleşti. 06 CJA 24 plakalı Mercedes marka tır, Bursa istikametine seyir halindeyken sürücüsünün virajı alamaması sonucu bariyerlere çarparak su kanalına devrildi. Ters dönen tırın yükü yola saçıldı. Olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, sürücünün sıkıştığı yerden çıkarılabilmesi için yaklaşık 2 saat süren bir çalışma başlattı. Ancak maalesef sürücünün yaşamını yitirdiği belirlendi. Cansız beden, hastane morguna gönderildi. Jandarma ekipleri, trafikte herhangi bir aksaklık yaşanmaması için bölgede güvenlik önlemleri aldı. Güvenli bir yol trafiği sağlamak amacıyla kontrollü bir şekilde verildi. Kazaya karışan tırın yoldan kaldırılma çalışmaları ise devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER