© Baykuş Haber

Laf atma meselesinde kan aktı: 1 yaralı

KOCAELİ’DE LAF ATMA TARTIŞMASI YÜZÜNDEN ÇIKAN KAVGADA 1 KİŞİ BIÇAKLANARAK YARALANDI. OLAYI GERÇEKLEŞTİREN ŞAHIS İSE POLİS EKİPLERİNCE ADRESTE GÖZ ALTINA ALINDI.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, sözlü bir tartışma sonucu çıkan kavgada bir kişi bıçaklanarak yaralandı. Olayın şahidi olduğu iddia edilen şahıs ise polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, Kozluk Mahallesi'nde bulunan Seka Kültür Parkı'nda gerçekleşti. İddiaya göre, B.D. ve yanındaki kız arkadaşları ile B.İ. adlı şahıs arasında başlayan bir tartışma, hızla büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavganın şiddeti artınca, B.İ. yanındaki bıçağı çıkararak B.D.'yi kalçasından yaraladı. Kanlar içinde kalan B.D.'nin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, B.İ.'yi gözaltına alarak ifadesini almak üzere karakola götürdü. Sağlık ekipleri, yaralı B.D.'ye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye nakletti.

Öte yandan, olayın, B.D. ve kız arkadaşlarına B.İ. tarafından laf atılması sonucu çıktığı iddia ediliyor. Polis, olayla ilgili soruşturmayı başlattı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER